Friday, September 7, 2007

Boston

Geldik sonunda yerlestik bu Boston denen sehre. Turkce karsiligi oldugu icinde yazildigi gibi okuyor Turk tanidiklar tanidklar. Ama ingilizlerde oyle okuyormus heralde. Evimize yerlestik, ve esyalarimizi aldik tabiki esimin istedigi turden. Bayanlari tatmin etmek baya zor alsinda, onun icin gozunu kapayacaksin ve alacaksin. Sonra evde mutlu mutlu yasayacaksin. Hem sen mutlu hem de onlar. Oglumuzda krese basladi ama kres yolumuz uzerinde olsada kostebek gibi yolun ustune cikmak tekrar inmek gercekten yorucu. Onun icin kayinpederleri cagirdik, sagolsun geliyorlar 1-2 hafta icinde ayin 18inde. Bizimkilerde ins terslik cikmazsa Ocak ayina yada subat ayina gelirler diye dusunuyoruz ama bakalim hayirlisi. Bu sehir cok yorucu, cunku devamli toplu tasima araci kullaniyoruz ve her turlu insanla beraber olman gerekiyor. Ama alisiyoruz sanki, sehir bize kendini sevdirmeye basliyor ve elh diyoruz. Bakalim ileriki gunler ne gosterir bilinmez. Okulda iyi sukur. Gidip geliyoruz derslerimiz basladi ve ogrencilerimizle bulustuk. Ilk bulusma basarili gecti sayilir. Bakalim nasil olacak devami. Ins hayirlisi. Ilk senemizde iyi bir degerlendirme almamiz lazim ogrencilerimizden. Selim buyuyor ve tabiki olaylara yaklasimi ve size olan bagliligida degisiyor. Kendini vazgecilmez yapiyor. Heyecenaliyiz bakalim, yeni ve yorucu hayatimiza alismaya calisiyoruz. Ustesinden geliriz ins dualarinizla. Buralara yollariniz duserse bekleriz bakalim...

1 comment:

Anne ve Bebisi said...

"Bayanlari tatmin etmek baya zor alsinda, onun icin gozunu kapayacaksin ve alacaksin. Sonra evde mutlu mutlu yasayacaksin. Hem sen mutlu hem de onlar."

:)) E siz olayi cozmussunuz, darisi diger erkelerin basina diyelim:)))

Siz Texas'lilara :P buyuk sehir ilk basta zor geliyor ama siz de, buradaki dostlar da kisa surede alisirsiniz inshallah buyuk sehrin kalabaligina, curcurunasina.. Buyuk sehirlerin dezavantajlari oldugu gibi avantajlari da var. Insallah guzelliklerini, tadina vara vara yasamaniz dilegiyle.

Biz de, gelirseniz buralara bekleriz:))